Daar is-ie dan! De eerste editie van het Cwartier Magazine, geheel gemaakt door zo’n beetje alle Perroniers in samenwerking met Cwartier en de Cwartiermakers. Een leuk project waarin we veel vrijheid hebben gekregen om tot dit verrassende resultaat te komen. Alle disciplines hebben hun bijdrage geleverd; projectmanagement, conceptontwikkeling, copy, fotografie en grafisch ontwerp. Peter Pagie van Valt Het Op? en ik hebben het volledige ontwerp gemaakt. Het drukwerk is verzorgd door Booxs, op het duurzame papier van PaperWise..

Het magazine is een experiment, zoals het idee van Cwartier zelf ook is ontstaan vanuit vrijheid en creativiteit. Het magazine heeft de titel ‘Kom binnen’ en geeft je een eigenzinnig kijkje in het oude raadhuis waar inmiddels bijna 100 organisaties gehuisvest zijn, met elk hun eigen verhaal. Het magazine laat door haar inhoud en vormgeving direct zien dat het gebouw en haar ‘bewoners’ niet onder één noemer te scharen zijn. ‘Cwartier wijkt af van de gebaande paden: verplichtingen zijn ondergeschikt aan de vrijheden. En dat zie je terug in het magazine. Of zoals Freek de Jonge het zegt: “Het mooiste overkomt je, het minste is bedacht”.’

Het magazine is voor € 3,95 te koop op een aantal plekken in Weert (Cigo Van Bun – Muntpassage 7, Warenhuis Conceptstore – Beekstraat 54, Bruna – Markt 11-13).